Wil je een gezellig hoekje creëren op je terras waar je even helemaal kunt wegdromen onder het genot van een glaasje wijn? Doe het dan met de revolutionaire vuurtafel. Deze brengt zowel warmte als sfeer op je terras. Daarbij kun je op een vuurtafel nog steeds de glazen en schaaltjes kwijt zoals voorheen. Met een vuurtafel ben je niet meer gebonden aan het jaargetij, maar kun je zowel in de zomer als in de winter op je terras zitten.

Sfeervol terras

De vuurtafel staat midden op je terras en je kunt er met een hele groep omheen zitten. Zo krijgt iedereen wat mee van de warmte en zorgt het lichte vuurtje ook voor een sfeervolle omgeving. Het wordt een opvallende verschijning in je tuin, waar je graag bij zit. De vuurtafel is in verschillende typen verkrijgbaar.

Vuurtafel op gas

Kies je voor de vuurtafel op gas, dan brengt de verschillende voordelen met zich mee. Je hebt geen gevaar van het echt vuur of vonken die er vanaf kunnen komen. Dit maakt de vuurtafel op gas veiliger dan die op echt vuur. Mocht je zelf niet de beschikking hebben over goede houtblokken, dan is de vuurtafel op gas ook voordeliger op de lange termijn.

Met een vuurtafel op gas heb je veel meer mogelijkheden. Je kunt zelfs een statafel kopen die vuur heeft in het midden, draaiende op gas. Tot slot heb je uiteraard geen last van as en roetvegen, dus minder onderhoud.

Vuurtafel op hout

Een vuurtafel op hout geeft uiteraard een wat echter gevoel. Je ruikt het vuur ook daadwerkelijk, dus deze optie is voor de liefhebber. Naast de luxe en uitstraling dus ook nog een stuk authenticiteit. Wel heb je de nadelen van onderhoud door as en roetvegen, die snel slaan op de ruiten in een vuurtafel.

De prijs

Een vuurtafel is niet goedkoop. Je mag bij de aanschaf rekenen op enkele honderden euro’s.