Algemeen

De nieuwste auto rijd je middels shortlease

shortlease plaatje

Rijden in een mooie, glimmende auto uitgerust met de nieuwste gadgets… Wie wil dat nou niet? Helaas beschikt niet iedereen over een portemonnee die het toelaat om jaarlijks een gloednieuwe auto te kopen. Wil je dan toch die nieuwe auto rijden dan kan shortlease een goede optie voor je zijn. Deze blog staat vol met uitleg over lease en shortlease, zodat jij precies weet hoe het werkt en hoe je er je voordeel uit kunt halen.

Lease en shortlease

Het financieren van een bedrijfsmiddel, zoals een auto, noem je leasen. Meestal gebeurd dit voor een tijdsperiode die ongeveer gelijk is aan de verwachte levensduur van het bedrijfsmiddel. Het voordeel hierbij is dat je zo gemakkelijk een nieuw model kunt kiezen dat betaalbaar is, terwijl dit anders wellicht niet het geval zou zijn. Bovendien zijn de onderhoudskosten voor de leasemaatschappij en zo zit jij niet opgescheept met (onverwachte) extra kosten aan onderhoud van de auto. Bij leasen zit je wel vast aan een langdurig contract, maar als je dit liever niet wilt is short lease een uitkomst. Shortleasen kun je bijvoorbeeld bij LeaseOnline. Middels deze service kun je leasen én is je contract maandelijks opzegbaar. Op deze wijze ben je gemakkelijk van je auto af als je uitgekeken bent op het model of als je even geen auto nodig hebt. Dit kan ideaal zijn m.b.t. kostenbesparing. Ook rijdt je op deze wijze altijd in de auto waar jij het liefst in rijdt.

Shortlease: hoe werkt het?

Binnen dire stappen kun je bij LeaseOnline beginnen met shortlease. Allereerst kies je jouw gewenste auto. Vervolgens bepaal je de voorwaarden, zoals het aflevermoment van de auto. Uiteindelijk haal je de auto op bij een vestiging van LeaseOnline of kies je ervoor om de auto af te laten leveren op een locatie naar keuze. Op deze wijze rijdt je binnen 2 dagen al in je nieuwe auto!

Waar leasen?

Wij raden ja aan om bij Leaseonline je auto te leasen. Zij zijn een relatief kleine organisatie, waardoor persoonlijke aandacht nog centraal staat. Zij begeleiden je optimaal en weten alles van leasen af.