Algemeen

Een mooi cadeau van de Sint? Denk eens aan een strandstoel!

Strandstoel

Het is alweer bijna tijd voor Sinterklaas en Kerst. En dus zul je op zoek moeten naar de beste en meest originele cadeaus. Want het leukste aan de komende periode is en blijft het verrassen van de mensen om wie je geeft. Dus is je partner een echte strandfan? Denk dan eens aan het cadeau doen van een strandstoel. Ook al lijkt, zeker rond Sinterklaas en Kerst, de zomer nog erg ver weg, een beetje voorpret is nooit verkeerd. Met een strandstoel kom je al direct in de goede stemming. Zo’n strandstoel is natuurlijk ook leuk voor in de tuin of misschien zelfs wel in je huis.

Online een strandstoel bestellen?

Voor een strandstoel hoef je echt niet naar de winkel. Je bestelt ‘m gewoon online. Je kunt dan precies aangeven welke kleuren stof je wilt gebruiken en van welk hout het frame gemaakt dient te worden. Zo heb je een custommade strandstoel, die precies past bij degene aan wie jij ‘m cadeau doet. De keuze in stoffen is enorm. Je kunt lekker knallen door een stoel te laten maken met een hele hippe, drukke stof met veel kleuren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de stoel in een wat neutralere kleur te laten bekleden. Wat jij wilt.
Strandstoel

Een strandstoel voor het hele gezin

Voor het complete gezin zijn strandstoelen te bestellen. Dus ook speciaal voor de kinderen. Want een strandstoel voor volwassenen is precies dat. Voor kinderen heb je echt een kleinere maat nodig. Je kunt er dan voor kiezen om voor ieder gezinslid een aparte stof te nemen. Deze stoffen zijn er in zoveel kleuren dat je er echt even voor moet gaan zitten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om allemaal stoelen te laten maken in dezelfde stof. Zo ziet iedereen al van een afstandje dat jullie bij elkaar horen. Ook is dat handig voor de herkenbaarheid op het strand. je kinderen kunnen je dan altijd weer terug vinden.

Een strandstoel of iets anders met deze stof

Je kunt een strandstoel kant en klaar online bestellen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een rol stof te kopen. Dit gaat dan om canvasstof. Hier kun je zelf dan iets van maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een fijne strandtas? Of een speeltent voor de kinderen? Jij kunt dan lekker in je stoel gaan zitten kijken naar wat je kinderen aan het doen zijn.