Algemeen

Met de Retro BBQ maak je pas echt indruk!

Altijd al in het bezit willen zijn van een ‘oldskool’ retro BBQ? De populariteit hiervan neemt toe en dus ook het aanbod. Wat maakt deze retro BBQ zo uniek en waarom zou iedereen er één willen hebben? Is het de hang naar vroeger, de oude maar strakke uitstraling die weer helemaal in komt?

De retro BBQ is handig
Als het iets is met de retro BBQ, dan is het wel dat hij handig is. Klein, maar fijn. En het gebruiksgemak, daar is ook helemaal niks mis mee. Heerlijk in een kleine kring, met de retro BBQ in het midden. Deze barbecue is weer helemaal terug van weggeweest. De grote en nieuwe barbecues zijn misschien mooi, maar zeker niet altijd even handig.

De voordelen
Eén van de grootste voordelen van een retro BBQ is dat het makkelijk mee te nemen is. Je wilt ook wel eens barbecueën buiten huis en dan is het niet prettig om een grote, logge BBQ mee te moeten tillen. De retro BBQ past achter in de auto en is makkelijk mee te nemen door de wielen die er onder hangen.

Nostalgie
De retro BBQ werkt vaak op houtskool en dat geeft net even een wat lekkerder gevoel. Ook komt dit de smaak van het vlees ten goede. Het is dan wel wat meer moeite om de retro BBQ aan te krijgen, maar de strakke uitstraling en de bekende kwaliteit doen dat zomaar vergeten. Hiermee ga je weer even helemaal terug naar je eerste barbecue vroeger. Retro is teruggrijpen naar de producten die vroeger zo mooi waren en daar past de BBQ uiteraard ook tussen. Nu wel met een hedendaagse uitstraling.

De prijs
Er zijn verschillende retro barbecues op de markt, met verschillen in prijs en uitstraling. De retro BBQ is op meerdere plekken, zowel online als in fysieke winkels, verkrijgbaar.

 

 

https://online-prijzen.nl/

Verwarm je terras met de vuurtafel

Wil je een gezellig hoekje creëren op je terras waar je even helemaal kunt wegdromen onder het genot van een glaasje wijn? Doe het dan met de revolutionaire vuurtafel. Deze brengt zowel warmte als sfeer op je terras. Daarbij kun je op een vuurtafel nog steeds de glazen en schaaltjes kwijt zoals voorheen. Met een vuurtafel ben je niet meer gebonden aan het jaargetij, maar kun je zowel in de zomer als in de winter op je terras zitten.

Sfeervol terras
De vuurtafel staat midden op je terras en je kunt er met een hele groep omheen zitten. Zo krijgt iedereen wat mee van de warmte en zorgt het lichte vuurtje ook voor een sfeervolle omgeving. Het wordt een opvallende verschijning in je tuin, waar je graag bij zit. De vuurtafel is in verschillende typen verkrijgbaar.

Vuurtafel op gas
Kies je voor de vuurtafel op gas, dan brengt de verschillende voordelen met zich mee. Je hebt geen gevaar van het echt vuur of vonken die er vanaf kunnen komen. Dit maakt de vuurtafel op gas veiliger dan die op echt vuur. Mocht je zelf niet de beschikking hebben over goede houtblokken, dan is de vuurtafel op gas ook voordeliger op de lange termijn.

Met een vuurtafel op gas heb je veel meer mogelijkheden. Je kunt zelfs een statafel kopen die vuur heeft in het midden, draaiende op gas. Tot slot heb je uiteraard geen last van as en roetvegen, dus minder onderhoud.

Vuurtafel op hout
Een vuurtafel op hout geeft uiteraard een wat echter gevoel. Je ruikt het vuur ook daadwerkelijk, dus deze optie is voor de liefhebber. Naast de luxe en uitstraling dus ook nog een stuk authenticiteit. Wel heb je de nadelen van onderhoud door as en roetvegen, die snel slaan op de ruiten in een vuurtafel.

De prijs
Een vuurtafel is niet goedkoop. Je mag bij de aanschaf rekenen op enkele honderden euro’s.