Kinderfietsaccessoires worden op veel plaatsen op het internet aangeboden, echter zijn deze niet altijd van even goede kwaliteit. Kinderfietsaccessoires zijn er namelijk in ontelbare soorten en maten, en dat geldt ook voor de prijsklassen waarin deze zich bevinden. De functies van de kinderfietsaccessoires verschillen ook van elkaar. Zo heb je kinderfietsaccessoires die dienen voor de zichtbaarheid van de kinderen, bijvoorbeeld de fietsvlag. Maar sommige kinderfietsaccessoires worden ook gebruikt om gehoord te kunnen worden in het verkeer, bijvoorbeeld de kinderfietsbel of fietstoeter. Al deze producten worden zoals gezegd ruimschoots aangeboden op het internet, maar er zijn geen webwinkels waar de prijs/kwaliteitsverhouding zo hoog in het vaandel staat als bij www.bikewebshop.nl.

Bij bikewebshop.nl worden alleen kinderfietsaccessoires verkocht waarvan de kwaliteit gegarandeerd kan worden. De prijs is hierdoor echter niet vele malen hoger dan bij de concurrenten. Bikewebshop.nl vind dat kinderfietsaccessoires van kwaliteit voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn. Hieronder worden een aantal kinderfietsaccessoires beschreven die worden verkocht door bikewebshop.nl

Fietsvlag

De fietsvlag is een prachtige accessoire voor elke kinderfiets. De fietsvlag zorgt er voor dat zowel het kind als de fiets goed zichtbaar is voor overige verkeersdeelnemers. Het is erg belangrijk dat de kinderen goed zichtbaar zijn voor anderen, voornamelijk omdat zij zo onvoorspelbaar zijn.

Kinderfietsbel

De kinderfietsbel draagt net als de fietsvlag ook bij aan de fietsveiligheid voor de jongste verkeersdeelnemers onder ons. Met de kinderfietsbel kunnen de kleine fietsers zich goed hoorbaar maken in het verkeer. Kinderen fietsen vaak door de woonwijken, bijvoorbeeld door smalle stegen en met de kinderfietsbel kunnen de kinderen overal laten weten dat zij er aan komen.