Algemeen

Altijd foto’s maken? Laat een powerbank bedrukken!

Op de meeste mobiele telefoons zit tegenwoordig een super goede foto- en filmcamera. Je kunt er prachtige foto’s en filmpjes mee maken, maar je batterij wil nog wel eens sneller leeg gaan dan je gewend bent. Laat dan een powerbank bedrukken. Je hebt dan altijd je eigen energievoorziening bij de hand. Ook als je op de hei of op het strand loopt. Je kunt onbeperkt met je hobby aan de gang!

Een powerbank bedrukken voor de fotoclub

Het is als je nieuwe leden verwelkomt bij je mobiele fotoclub natuurlijk leuk als je ze een welkomstcadeautje geeft. Laat dan eens een powerbank bedrukken. Je geeft je leden dan een cadeau waar ze echt wat aan hebben. Een powerbank bedrukken zorgt dat iedereen altijd mooie foto’s met de mobiel of tablet kan maken. De foto’s kunnen dan gelijk geĆ¼pload worden op de website of Facebook pagina. Op deze manier kan iedere fotograaf van jouw vereniging ook commentaar geven waardoor de foto’s in de toekomst nog beter kunnen worden. Een powerbank bedrukken kan daardoor bijdragen aan de onderlinge communicatie. En natuurlijk aan de kwaliteit van de foto’s.
Powerbank bedrukken

Een powerbank bedrukken als school

Kijk, als school ben je heus niet altijd even blij met dat mobiele geweld van tegenwoordig. Sociale media worden voor veel goede, maar ook voor veel slechte dingen gebruikt. Om de goede dingen te promoten kun je een powerbank bedrukken laten. Leerlingen met bewezen goed online gedrag kunnen zo’n powerbank bedrukken verdienen. Ze zullen er oprecht blij mee zijn. Want kinderen meer tijd online geven, is natuurlijk altijd goed. Ook voor schoolopdrachten is het soms belangrijk dat leerlingen goed mobiel zijn. Met een powerbank bedrukken kun je dat goed bereiken. De leerlingen zijn dan met schooluitjes beter bereikbaar en zullen er niet meer zomaar vandoor gaan. Ze kunnen nu vaak in musea uitdagende rondleidingen volgen op hun mobiel. En daar moet deze natuurlijk wel voor opgeladen zijn!

Een powerbank bedrukken voor jezelf

Je kunt natuurlijk ook voor jezelf en je familie een powerbank laten bedrukken. Zodat je het veilige gevoel hebt dat je kinderen kunnen bellen als ze de trein gemist hebben. Als ze ergens met een lekke band staan of als ze jouw auto geleend hebben. Je wilt dan natuurlijk zeker weten dat ze goed op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Met een powerbank is er geen excuus meer. Jij kunt ze bellen en zij zijn bereikbaar.