Nederland is een van de landen waar de meeste webwinkels aanwezig zijn en dan ook waar het meeste online gekocht wordt. Bij onze buren, de Belgen, gebeurt dit veel minder. Pas sinds vorig jaar is het daar écht aan het opkomen , terwijl bij ons in Nederland al jaren online gekocht wordt. Een voordeel van online winkelen is dat je goed prijzen kunt vergelijken, maar niet enkel de prijs is belangrijk. Wat denk je van de levertijden, voorraad, service en retourkosten?

Online kledingwinkels

Online is het grootste aanbod toch wel in kleding winkels, maar er zijn dan ook zo veel verschillende mensen in Nederland. Het online aanbod verspreidt zich dan ook van grote maten mode tot aan hippe tienermode, kinderkleding en babykleding.  Welk budget je ook beschikbaar heb online kan iedereen iets vinden in de juiste stijl en prijscategorie.

Service, voorraad en verzending

Wanneer je producten online bestelt, wil je deze eigenlijk het liefste dezelfde dag nog in huis. Dit is helaas niet mogelijk, maar veel winkels leveren wel al de eerst volgende werkdag. Snelle service, een up-to-date voorraad en geen verzendkosten, dat is in de ogen van de consument een goede webwinkel.

Wanneer je producten bestelt is het wel verstandig om te kijken wat de leveringsmogelijkheden zijn, bijvoorbeeld via Kiala is niet voor iedereen mogelijk. Kiala punten zijn gevestigd in winkels en in de buitendorpen is dit niet altijd binnen de tien kilometer. Tegenwoordig kun je ook vaak kiezen om je producten bij een TNT servicepunt af te laten leveren, je hoeft niet thuis te zijn om het pakketje te ontvangen en deze servicepunten zijn vaak gevestigd in een buurtsuper.

Online bestellen van herenmode en dameskleding tot aan hardware en spullen voor in huis, wat je ook nodig heb online vind je alles. Let wel op waar je het aanschaft want prijzen kunnen nog wel eens verschillen.