Algemeen

Maak kennis met de olight zaklampen

Olight zaklampen zijn een groter type zaklampen dan je bent gewend. Deze zaklamp is afkomstig uit Amerika en met name bedoelt voor werkdoeleinden, zoals bij de brandweer of politie. Het is een type flashlight, waarmee grote oppervlakten in één keer verlicht kunnen worden. Je kunt de ietwat grote zaklampen in de hand houden. Hoe werkt het en wat zijn de voordelen van de Olight zaklampen?

De werking van Olight zaklampen
Olight zaklampen hebben een batterijsysteem. De batterijen in het product zijn oplaadbaar en de charger van de batterijen is verkrijgbaar in verschillende typen. De sterkste chargers zijn uiteraard ook het meest kostbaar. Batterijen kunnen in de duurste zaklampen van Olight echter ook in het product zelf worden opgeladen. Het opladen hoeft echter niet vaak te gebeuren, de batterijen zijn van dermate hoog niveau dat op de moonlight stand het 15 dagen kan overleven.

Verder is een verkeerregel te koppelen op de zaklamp, waardoor deze licht geeft bij het wegwijzen.

Krachtig product
De olight zaklampen hebben een zeer krachtig ligt en groot bereik. Het bereik van de zaklamp reikt tot richting de 800 meter. Dit is ook de reden waarom de Olight zaklampen zo goed van pas komen bij de politie of brandweer. Met het grote bereik kan de politie tijdens zoekacties zich oriënteren, terwijl de brandweer met het krachtige ligt in vervallen ruimtes kunnen kijken, na bijvoorbeeld een brand of in een ingestorte woning.

Uitstraling en materiaal
De Olight zaklampen hebben een goede handgreep en sterke uitstraling. Het materiaal is aluminium ruim 50 gram. Er zitten verschillende standen op de zaklamp die voor elke situatie uitkomst bieden. Er is een normale stand, maar ook een turbo stand die een enorme lichtbundel kunnen creëren. Ook zit er de moonlight stand in, de laagste stand voor energiebesparing.

Bij de Olight zaklampen is rekening gehouden met het gebruiksgemak, de compactheid en laadmogelijkheid.