Ben je weer toe aan een nieuwe mobiel en twijfel je over de iPhone 7? Niet doen! Deze mobiele telefoon heeft alle handigheidjes die je nodig hebt. Daarbij heeft iPhone 7 meerdere nieuwe ontwikkelingen doorgaan ten opzichte van de vorige iPhone. Je kunt voor de iPhone 7 online een abonnement afsluiten via iPhone7abonnement.nl.

De vele voordelen
De iPhone 7 heeft zoveel verbeteringen doorgemaakt, dat het bijna teveel is om op te noemen. Een groot voordeel van de iPhone 7 is de optische beeldstabilisator. Deze zorgt ervoor dat je zelf stabielere filmpjes maakt en minder last hebt van elke kleine beweging die je hand maakt. Dit is ten opzichte van de iPhone 6 doorgevoerd bij alle iPhone 7’s, niet alleen bij de grotere versies.

Twee andere kleuren, twee camera’s en twee speakers
Hoewel het verschil niet groot lijkt, heeft de iPhone 7 twee nieuwe kleuren mogen toevoegen; zwart en gitzwart. De gitzwarte kleur heeft veel glans, waardoor je nóg meer opvalt. De gitzwarte iPhone is overigens wel gevoeliger voor beschadigingen.

De iPhone 7 heeft twee camera’s die zowel diepere foto’s kunnen maken, als ook scherpe foto’s van dichtbij. Om niet achter te blijven zijn ook de speakers dubbel. Dat betekent dubbel zoveel geluid.

Betere accu
Een laatste grote voordeel van de iPhone 7 is de sterke accu in het apparaat. Daardoor hoef je minder snel je mobiel op te laden. Ten opzichte van de 6s versie van de iPhone kan dit bij de kleine iPhone twee uur schelen, bij de Plus versie is dit rond het uur.

iPhone 7 kopen
Je kunt de iPhone 7 online kopen via iPhone7abonnement.nl. Hier staan de meest gekozen abonnementen bij een iPhone 7 in een lijstje, met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zo maak je de juiste keuze voor de schitterende iPhone 7.