Algemeen

Kom voor al je tuinmeubelen naar de Vries XL in Roden!

Lounge sets, tuinstoelen, tafels; wat je ook nodig hebt, Tuinmeubelen de Vries XL in Roden heeft alles voor buiten. Haal de warme uitstraling van het modernste tuinmeubilair in huis en kom langs in Roden. Of bekijk en koop de producten van de Vries XL in Roden van achter je computer.

De Vries XL in Roden; al decennia lang een begrip
Al sinds het begin van de vorige eeuw is tuinmeubelen de Vries XL gevestigd in Roden, een plek in het uiterste noorden van Drenthe. De Vries XL ziet in de tuinmeubelen een aanvulling op het midden- en hoog segment dat verkrijgbaar is bij de Vrijbuiten in Roden. De twee zaken zitten dan ook precies tegenover elkaar.

Wat kun je vinden bij de Vries XL?
De winkel voorziet in een brede wens. De Vries XL is gespecialiseerd in tuinmeubelen, serre’s, loungesets, parasols en nog veel meer. De winkel heeft een grote showroom in Roden, maar mocht je de afstand naar Roden te ver vinden, dan kun je bij De Vries XL ook producten kopen via de webshop. De levering verloopt via PostNL of een XL vrachtwagendienst. Er bestaan daarbij verschillende veilige mogelijkheden tot betaling.

Verschillende categorieën
Het assortiment van de Vries XL is aanzienlijk, daarom zijn de producten in verschillende categorieën opgedeeld. Accessoires zoals een luifel of parasol, dining voor de eet sets, lounge meubels om mee te kunnen relaxen en zelfs schaatsen. Daarnaast geeft de Vries XL een ruime beschrijving op de website, als ook informatie in de winkel, over de bescherming en het onderhoud van alle producten uit het assortiment.

Midden- en hoog segment
Zoals de Vries XL zelf aangeeft, vallen haar producten in het midden- en hoge segment. De producten hebben daarom een kwaliteitswaarborging waar je ook naar betaalt.