Algemeen

Wat geef je iemand cadeau in 2017?

Vind jij het ook zo moeilijk om te kiezen wat voor cadeautje je iemand geeft? Voor een verjaardag of gewoon omdat je iemand leuk vindt? Altijd maar dezelfde geschenken is ook zo saai. Ieder jaar komen er wel weer nieuwe gadgets en mogelijkheden op de markt. Een aantal tips om iemand blij te maken in 2017 op een rij.

Google Play Giftcards

Iedereen is mobiel. Dat weten we natuurlijk wel, en in 2017 meer dan ooit. Er wordt beweerd dat er meer mobiel op internet wordt gekocht dan op de computer tegenwoordig. Wat is er dan leuker dan iemand een Google Play Giftcard geven? Voorheen waren deze kaarten trouwens enkel met een creditcard of via PayPal te bestellen. Maar nu is het allemaal eenvoudiger geworden in Nederland.

Een leuk uitje

Een andere optie is om iemand eens mee te nemen naar een evenement buiten de deur. Ga na wat de persoon aan wie je het cadeau geeft leuk vindt. Houd deze van voetbal, koop dan kaarten voor een wedstrijd van zijn/haar favoriete club. Is het een feestbeest bestel dan tickets voor een leuke party en ga er samen heen. Dan weet je in ieder geval dat het altijd bevalt, voor jezelf ook nog leuk.

Cadeaubon pass├ę?

Het klinkt wel wat afgezaagd om een cadeaubon te geven, maar het komt altijd goed terecht. En het bespaart de gever gewoon veel tijd ook. Niet uren twijfelen over wat te kopen meer. En ook minder kans op teleurstelling. De ontvanger kan namelijk helemaal zelf bepalen waar het bedrag aan besteed wordt. Altijd te verkrijgen in verschillende waardes, dus voor zowel een klein als groter cadeau om te geven de ideale uitweg.