Algemeen

Wat aan trekken naar een discoclassics party?

Een dilemma voor veel mensen. Je gaat naar een feest met een dresscode. Maar wat nu aan te trekken? Neem nu de discoclassics party’s. Het lijkt simpel. Een discofeest, dat wordt een grote pruik en wijde pijpen of iets dergelijks. Maar je wilt niet zoals iedereen gekleed gaan en wel een beetje opvallen tussen de rest. Waar kies je dan voor? We geven een aantal voorbeelden van toffe disco outfits om te dragen naar een dergelijke party.

Jumpsuits

Je kent ze wel, die jumpsuits uit de jaren ’90. Beste wel fout eigenlijk, maar ideaal om aan te trekken als disco outfit naar een classics feest. Wel een waarin je gezien wordt natuurlijk. Dus ga voor een jumpsuit in panterprint of een met glitters. Zo steel je eenvoudig de show.

Leggings

Een beetje hetzelfde verhaal als de jumpsuits zijn leggings. Terug in de tijd waren ze enorm hip. Maar nu lach je erom. Kies voor leggings met felle kleuren en prints om lekker op te vallen. En dan combineren met foute blouses of jasje om het verhaal compleet te maken.

Zonnebril en pruik

Er is niets leukers dan lekker los te gaan zonder dat mensen je herkennen. Daarom zet je natuurlijk een zonnebril op. En dan geen gewone, maar een gigantische bril. Of met gekleurde glazen. En een enorme pruik. Zo een die je doet denken aan The Jackson Five. Dan kan het feest niet meer mislukken en loop je er geheid goed bij.

Voordeel

Je gaat uiteraard nooit in je eentje naar een feest. Mocht je met een grote groep gaan dan is het aan te raden om samen kleding te huren of kopen. Dan krijg je in de meeste gevallen nog een leuke korting ook. Geld wat je weer kunt besteden op de avond van het feest.