Laarzen zijn er in meer dan genoeg soorten en maten te vinden. Je kunt natuurlijk laarzen nodig hebben voor in de tuin, maar over het algemeen hebben we het bij laarzen over een schoeisel dat je gebruikt als je dagelijks de deur uit gaat. Het is een designer product, waarmee je jouw eigen uitstraling kan bepalen. Laarzen zijn voor vrouwen één van de favoriete onderdelen van de kledingkast. We gaan er enkele doornemen.

Welke soorten laarzen kennen we?
De klassieke laarzen zijn het meest bekende type. Ze reiken vaak net tot onder kniehoogte. De klassieke laars is te vinden in verschillende kleuren en met een basic tot trendy uitstraling. Klassieke laarzen geven je een stijlvolle en elegante uitstraling en zijn onder verschillende omstandigheden bruikbaar.

De cowboy- en motorlaarzen zijn speciaal voor stoere chicks. Ze hebben een opvallend fraaie uitstraling die er echt uitspringt. Ben jij een stoere motorchick die er graag op uit gaat, dan zijn deze laarzen echt iets voor jou.

Plateaulaarzen zijn laarzen die reiken tot boven de kniehoogte. Het geeft een dure uitstraling en je mag er zeker mee gezien worden. De plateaulaarzen zorgen er tevens voor dat je een langere uitstraling krijgt en ze lopen ook nog eens heerlijk.

Laarzen kopen
Je kunt laarzen online of in de fysieke schoenenwinkels kopen. Online heb je beter vergelijkingsmateriaal en een groter aanbod. Ook zullen de verschillende prijzen ervoor zorgen dat je een afgewogen prijs/kwaliteit keuze kunt maken. Het nadeel is dat je deze laarzen niet direct binnen hebt, de levering duurt vaak één of meerdere dagen.

Als je de laarzen gaat kopen in de fysieke winkel, moet je rekening houden met een kleiner aanbod (uitzonderingen daargelaten). Je hebt daardoor minder vergelijkingsmateriaal en een hogere druk om te beslissen dan online. Wel kun je de laarzen direct aanpassen en eventueel meenemen.

De prijzen
Wil je laarzen kopen, dan hoef je helemaal niet zo duur uit te zijn. Voor een prima stel laarzen kun je al vanaf 30 euro klaar zijn, maar vaak zijn de stijlvollere modellen een stukje duurder.