Bij een tent huren denk je vast aan kamperen. Je huurt dan vaak op een camping een tent die net even luxer is dan je eigen tentje. Maar wist je dat er ook tenten zijn die helemaal niet voor kamperen bedoeld zijn? Ook zo’n tent huren behoort tot de mogelijkheden. Want geef maar eens een feestje in deze (regenachtige) tijd van het jaar. Of organiseer maar eens een evenement. Een tent huren biedt dan ongetwijfeld uitkomst. Een tent huren hoeft helemaal niet duur te zijn. En zo’n grote tent wordt nog voor je opgezet en afgebroken ook. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Een tent huren voor een feestje

Eens in de zoveel jaar geef je een bijzonder feestje. Bijvoorbeeld omdat je een kroonjaar hebt bereikt. Of omdat je gaat trouwen. Of omdat je zoveel jaar getrouwd bent. Zo’n feestje is hartstikke leuk en gezellig, maar er komen vaak meer mensen op af dan je in je huiskamer kwijt kunt. Je kunt er dan voor kiezen om een feestlocatie af te huren, maar dat is lang niet goedkoop. Meer budgetvriendelijk is een tent huren. Een partytent met open zijkanten of een grote legertent met ruimte voor een podium. Het hangt er maar net vanaf wat voor feestje je geeft. En natuurlijk waar je de tent wilt plaatsen.

Een tent huren voor een evenement

Je ziet het steeds vaker op tv. Bij grote evenementen staan tenten. Voor bijvoorbeeld lopers van de Vierdaagse in Nijmegen. Zij kunnen hun blaren laten behandelen in een grote tent. Zo’n tent huren kan je ook voor je eigen evenement. Wanneer er bijvoorbeeld een dorpsfeest of wijkfeest gehouden wordt. Je kunt niet altijd van het weer op aan en je wilt niet dat mensen te vroeg naar huis gaan. Daarvoor hebben jullie niet zo je best gedaan op de organisatie van het feest. Een grote tent huren behoort dan zeker tot de mogelijkheden. Het enige dat jij en de rest van de organisatie nog moeten doen is een vergunning regelen bij je gemeente. Want zo’n grote tent neemt heel wat ruimte in.
Tent huren

Een tent huren met extra’s

Wanneer je een tent gaat huren voor het winter- of herfstfeest van de buurt, dan kun je er ook een extra houten vloer bij huren. Je voorkomt dan dat mensen tot hun enkels wegzakken in de prut. Ook het huren van heaters behoort tot de mogelijkheden. Laat je gewoon eens informeren.