Er zijn ontzettend veel aanbieders op het web op het gebied van laminaat en ze zeggen allemaal de laagste prijs aan te bieden. Maar hoe weet je nu dat je ook kwaliteit krijgt en niet belazerd wordt? Bestel je een laminaat vloer dan is er negen van de tien keer een ondervloer nodig, maar zit deze erbij in of wordt jou verplicht om er een dure variant bij aan te schaffen? Al deze addertjes onder het gras zullen de meeste mensen die een laminaat vloer hebben gekocht wel hebben gezien of gehoord.

Een eerlijke laminaat winkel

Bij online prijzen hebben we nu een laminaat winkel gevonden die echt aan transparantie doet, zij bieden goedkoop laminaat aan en dankzij de handige laminaat calculator weet u ook exact wat hoeveel kost. Laminaat Garant is een redelijk nieuwe speler in de markt van laminaat en zij zijn hier dan ook in gestart omdat zij zelf geen duidelijkheid kregen toen ze opzoek waren naar een laminaat vloer.

Met de combinatie van een fysieke winkel en een, zeer goed uitgedachte, webwinkel snappen zij wel wat jij nodig hebt. Eerlijke prijzen, transparantie en gemak. Wanneer u een vloer heeft uitgekozen vul je in de laminaat calculator de oppervlakte in die jij nodig heb, je kunt hier ook direct aangeven of er rekening gehouden moet worden met snijverlies. Op basis van de door jou opgegeven vierkante meters berekend de calculator hoeveel pakken laminaat jij nodig hebt.

Overzicht en duidelijkheid

Naast de exacte hoeveelheid worden bij sommige laminaat vloeren gratis ondervloeren aangeboden (ja hier is het echt waar), maar wil jij liever een luxere variant, dan is dit tegen bijbetaling ook mogelijk. De afwerking van de vloer moet met bijpassende plinten gebeuren en hier heeft Laminaat Garant ook aan gedacht, na de keuze van een laminaatsoort heb jij de keuze uit verschillende bijpassende plinten. Plinten die niet passen bij de door jouw gekozen vloer kan je dan ook niet per ongeluk aanschaffen.

De webwinkel van Laminaat Garant maakt het eigenlijk onnodig om nog naar een fysieke winkel te gaan, want wil je de kleur van het laminaat in het echt zien dan kun je gewoon een staal opvragen die naar jou wordt opgestuurd. Weet je het toch niet zeker dan kun je altijd een kijkje nemen in de winkel in Harderwijk, hier hebben zij meer dan 200 soorten laminaat op voorraad en bieden zij leenaanhangwagens aan. Wil je het laminaat gelijk meenemen, dan kan dit in de meeste gevallen dus ook nog.